Home arrow Vertaaldiensten
Hoofdmenu
 Home
 Vertaaldiensten
 Talen
 Specialismen
 Revisie
 Tarieven
 Links
 Contact

 zaterdag, 21 september 2019
Vertaaldiensten
taking_notes.jpg

De vertalers van Stijloffensief hebben allen een universitair diploma behaald, en hebben tevens werkervaring in een groot aantal kennisgebieden.

Onze vertalingen onderscheiden zich door een natuurlijke look and feel, geheel toegesneden op uw wensen en op de doelgroep van de tekst.

Vertalingen worden in twee fasen uitgevoerd. In de eerste fase wordt de tekst door een van onze medewerkers vertaald. In de tweede fase wordt de tekst door een revisor gereviseerd. Dit is doorgaans een native speaker van de doeltaal met kennis van de in uw sector gangbare terminologie.

U kunt de vertaling digitaal ontvangen in het voor u meest geschikte formaat (PC of Mac), op papier of op een andere informatiedrager naar uw keuze.

Stijloffensief is ook discreet en betrouwbaar. Indien u hieraan waarde hecht, kunt u met Stijloffensief een geheimhoudingsovereenkomst afsluiten. Het komt voor dat klanten waarvoor wij strategische of gevoelige stukken vertalen het op prijs stellen als er een geheimhoudingsverklaring wordt ondertekend. Uiteraard zijn wij bereid u deze zekerheid te bieden.

Meer informatie over onze werktalen en de ervaring van Stijloffensief met verschillende kennisgebieden kunt u hieronder vinden onder Talen en Specialismen.

 
  Talen
  Specialismen (10 items)
 
Naar boven  Home | Vertaaldiensten | Revisie | Tarieven | Links | Contact | Powered by Mambo